Небојша Челик Шоу

У Нову годину са новом сезоном за тинејџере, Небојша Челик Шоу, нова сезона сваке суботе у подне на РТС од 12.јануара.

Редакција дечјег прграма РТС припремила је нову сезону ТВ-серије за децу и младе. У претходној сезони бавили смо се расплашивањем малих страхова од мрака, буба, школе, купања, доктора...

У овој сезони кроз нових 13 епизода прелазимо на озбиљне адослесцентске страхове где например спада и заљубљивање а где је заљубљивање ту је и први пољубац и још много тога другог.

Небојша Челик (кога тумачи Иван Ђорђевић Џуди) и његова екипа (пре свега Кошава коју игра извсна Јелена Ђокић) боре се и отворено говоре о свим адолесцентским страховима, а адолесцентски страхови су страхови свих људи у свим узрастима, ако нису благовремено превазиђени.

Небојшин уредник (Драган Петровић Пеле) добиће од Небојше оно што је желео, али не баш на начин како је то желео. Уредниковој секретарици (Јелена Велковски) Небојша ће се допасти колико и она њему, а и читава екипа у студију, па чак и портири, имаће прилике да учествује у разрешавању проблема који нам понекад не дозвољавају да будемо оно што јесмо онако како бисмо то могли бити да смо опуштени и самопоуздани. Редитељу (Ивану Зарићу) најважније је да се лигх нигхт шоу (што је највећи део радње овог серијала) сними.

У ТВ-серијалу "Небојша Челик Шоу" појавиће се многи млади глумци и друге познате личности (као например Тамара Драгичевић, Анђелка Прпић, Рамбо Амадеус, Раде Радивојевић и други) и многи стручњаци за социологију, филозофију, естетику, виртуелни свет, право или историју. Биће ту и родитељи професионалнци, а свему ће свој печат дати рок састав "Бластерси" и професор доктор Иван Јерковић.

Уз пуно хумора, свакодневни живот младих у Србији показаће своје најбоље особине: оно све чега се бојимо не плаши само нас. Кроз све оно кроз шта пролазимо неко је већ прошао.

Теорија, али и туђа животна искуства могу да нам помогну, баш као што и ми можемо да помогнемо будућим престрашенима. Јасно мишљење и отворен разговор почетак су решавања проблема. А проблеми и страхови у ТВ-серији "Небојша Челик" разноврсни су и тичу се физичког изгледа, сексуалности, страха од неприхватања вршњачке групе, школе као институције или школског успеха или неуспеха.

Такође, Небојшине госте, а и њега самог (као ризик професије) муче и страхови од јавног наступа, од нарушавања слике о себи, од ауторитета, од неправде, од избора занимања, од будућности, а ту су и родитељски страхови адолесцената и адолесцентски страх од страхота родитељских страхова. Све у свему, више него доста да гледаоци свих узраста, а првенствено млади на забаван и поучан начин, најпре се смејући, а потом размишљајући, прођу кроз оно што није увек смешно и забавно, а понекад је права страхота.

Уредница серије је Љиљана Стојковић, редитељ Милутин Петровић, сценаристкиња Владислава Војновић, извршни продуцент Ана Тодоров а композитори Никола Чутурило и Душан Бездуха. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво