Не дирај ми маму

Епизода 10: "Немачке деонице"

Будимир напокон има клијента и то мултимилонера из Немачке Мурата Володера. Мурат жели да инвестира изгрању требевичке жичаре и на тај начин остави нешто родном граду који се гуши у смогу. Он такође продаје и своје деонице у немачком телекому.

Будимир, након што му Дика укаже на сјајну пословну прилику, купује деонице и док заједно са Златком и Диком машта како ће трошити новац који добију од дивиденди, налете на Видоја, инспектора за привредни криминал, који је у потрази за Муратом. Верујући да их је Мурат преварио, натерају га да им врати паре, а и изгубе га као клијента. Међутим, нису ни свесни колико су погрешили.

Златко Слијепчевић -Бранко Ђурић Ђуро

Буидимир - Рене Биторајац

Дика Слијепчевић - Јасна Диклић

Дуња Суновратило - Анђелка Прпић

Џевад Буква - Драган Маринковић

Керим Љуца - Адмир Гламочак

Мурат Володер - Нерим Омић

Видоје Вукашин -Шабан Мујкановић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво