Не дирај ми маму

3. епизода: "Оно кад ти је доста моралне придике"

Будимир се додворава Ивану Галијатовићу, најбогатијем тајкуну у региону, како би преузео све његове правне послове. Иван је бахат, али Будимир је спреман на све, па чак и да му пере ауто. Сусрет са високоморалним Ивановим пријатељем Будимира ипак оставља кратких рукава.

Међутим, на наговор Златка, одлази код Ивана али га затиче у незгодној ситуацији. Верујући да Иван ради склекове, напушта његову канцеларију. С друге стране, Иван верује да га је Будимир видео са љубавницом, те у потпуности мења своје понашање према њему. Осим уговора, у замену за његову ћутњу, поклања му Поршеа и јахту.

У међувремену, Џевад, како би се доказао пред Миланом, својим школским другом, представља се као адвокат , Дуњу представља као супругу, а на вечери се размеће скупоценим вином и кавијаром, верујући да је Милан успешан и да ће он платити. Али, његова вечера завршава у кухињи и то на пословима прања суђа.

Златко Слијепчевић - Бранко Ђурић Ђуро

Будимир Чоровић - Рене Биторајац

Дика Слијепчевић - Јасна Диклић

Дуња Суновратило - Анђелка Прпић

Џевад Буква - Драган Маринковић

Керим Љуца - Адмир Гламочак

Иван Галијатовић - Емир Хаџихафизбеговић

Халид Карапуш - Мугдим Авдагић

Милан Крзовић - Борис Шавија

Фата Карапуш - Елвира Аљукић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво