РТС ординација

Као и увек пред новогодишње празнике се много једе јака храна и пије се више него што би требало, зато ће у овонедељној РТС ординацији бити речи о инфаркту. Видећете како је могуће подићи пале капке без хируршке интервенције, а нутрициониста на крају припрема два слана јела од кестена.

У првом делу РТС ординације чућете невероватну причу глумца Ирфана Менсура који је доживео инфаркт,а да то није ни знао. Говориће и о томе како је поднео уградњу три бајпаса. Како би требало понашати се када се осете симптоми, како их препознати и све важно у вези са темом инфартк објасниће др Марија Здравковић, кардиолог и директорка КБЦ Бежанијска коса.

У ординациј ћете видети интересантне интевенције у регији око очију. Докторка Дина Клевернић, офталмолог и специјалиста естетске медицине показаће како се без хирургије могу подићи пали капци, како се са капка могу уклонити брадавице, али и на који начин је могуће уклонити жуте масне флеке око очију. 

У блоку храна као лек, нутрициониста Ђорђе Пејић припема два слана јела од кестена, чорбу и пљескавице.

Аутор и водитељ: Марија Поповић.

Редитељ: Патар Станојловић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво