ТВ лица: Љубомир Бандовић

Ново издање емисије "ТВ лица као сав нормалан свет, почиње нежном причом о једној старој свесци Радета Радивојевића,тадашњег управника позоришта у Врању коју су после његове смрти пронашла његова деца у којој је забележено: "Деда Раде је довео талентованог дечака одличне дикције" и то је први писани траг о таленту Љубомира Бандовића.

Уочи извођења стоте представе "Чорба од канаринца" у Звездара тетару,познати глумац је говорио о одрастању у Врању, о деда Радету кога је обожавао,о корзоу и позици поред "Нолитове" књижаре где су се окупљали да га чују,о бежањима из школе право у позориште,о сновима за време академије.

Уследила је представа и громогласан аплауз после кога је интервју настављен управо причом о остварењу снова и неким новим младим глумцима којима је Бандовић узор, о популарности и препознавању,о публици и аплаузима ,о тражењу одговора на питање шта живот очекује од њега и шта Љуба Бандовић очекује од живота.

Аутор :Тања Петернек Алексић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво