Јутарњи програм

Најава да ће у индустријском парку у Борчи бити и Центар за традиционалну кинеску медицину заинтересовала је све нас. Шта чини ту традицију лечења дугу пет хиљада година и зашто се у Кини чак 60 одсто пацијената лечи традиционалном медицином?

Годишње на путевима у свету страда 1 350 000 људи! Застрашујући податак налази се у најновијем извештају Светске здравствене организације који се односи на 2016. годину. Каква је слика у Србији, шта се предузима као превентива, колико готово свакодневне акције на пољу безбедности саобраћаја, доприносе смањењу броја страдалих и повређених, шта се планира у будућности...

Двадесет три одсто младих верује да им је познавање страног језика круцијално за успех у пословном окружењу, док 59 одсто сматра да је учење страног језика ваннаставна активност која им пружа вештину неопходну за посао којим желе да се баве. Са овим подацима је AISEK, највећа светска организација вођена од стране младих, ушла у озбиљан подухват учења наше школске деце страним језицима и то у школским радионицама које ће водити страни студенти. Како је то замишљено и из колико земаља су страни студенти.

Бројимо дане до Нове 2019.године и прославе њеног доласка. Где, како и са ким питања су о којима најчешће размишљамо ових дана. Последњих година,показало се, најбоље су се проводили они који су поноћ дочекали на градским трговима. То нам потврђује и све већи број странаца који бирају наше градове и планине за Новогодишње празнике. Шта нудимо за овај 31.децембар?

Она је синоним за женски карате. Била је првак света, првак Европе, првак Јапана, првак Америке, 27 пута државни првак Србије. Погађате, сигурно Тања Петровић је наша гошћа, заједно са наследницом, Таром, која сигурним корацима иде маминим стопама. Један од повода за разговор 40 година каријере и 20 година постојања карате клуба Ниппон.

Један од најзначајнијих европских контрабасиста, Ненад Василић, наступиће у среду на Коларчевом народном универзитету. Пре тога у Јутарњем програму!

Водитељи: Сања Драгићевић Бабић, Душица Спасић

Уредници: Зорана Живадиновић, Душко Николић

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво