Лов и риболов

У околини Ивањице

На живописном југозападу Србије пружа се територија општине Ивањица. Припада Моравичком округу и има површину од 1090 километара квадратних. 

То је изразито шумовити, планински предео, са очуваном природом, али и занимљивом традицијом и бурном историјом, о чему сведочи богато културно наслеђе.

Риболовци у околини Ивањице могу разгледати културно историјске споменике, али и хватати поточне пастрмке. Терени у горњем и средњем току Моравице као створени су за пецање овог фантастичног салмонида.

Екипа емисије "Лов и риболов" аутора Јована Симоновића и Срђана Деспота Блафа припремила је мини серијал од три епизоде из ивањичког краја. Прва епизода креће у понедељак 19.11. на РТС 1 у 12:45, са репризом у четвртак 22.11. на РТС 2 у 17:30.

Аутори: Јован Симоновић и Срђан Деспот 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво