ТВ лица: Бети Ђорђевић

Како је песма" Почнимо љубав из почетка" утицала на њену каријеру? Зашто јој је Ела Фицџералд понудила да дође у Америку? Како је Београд заволео џез? Да ли је велики повратак после емисије " Ја могу све " био почетак нове каријере?

Бети Ђорђевић, певачица невероватног гласа, одговарала је на ова и друга питања на дан концерта у легендарном Божидарцу.Читав сат пре њеног наступа, публика се окупила испред и стрпљиво чекала да уђе.

То је био повод за разговор о томе како је некада на њене наступе долазило много иностраних музичара, као и много колега из наше земље, а да је легендарна Ела Фицџералд била одушевљена њеним гласом.

Дан после наступа Бети је дочекала Тању Петернек у Котежу где живи и описала своје уобичајене дане, вожну аутобусом 43, говорила је о Београду, о аудицији коју је полагала за једну емисију, али је уз све то и често певала уместо одговора, па ће тако гледаоци имати прилику да уживо чују хитове Дарка Краљића,Били Холидеј и Бети Ђордјевић

Ауитор: Тања Петернек Алексић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Autor:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво