Фудбал - Лига шампиона: Ливерпул - Црвена звезда

После доброг резултата против Наполија и тешког пораза од ПСЖ-а, Црвена звезда ће се у Лиги шампиона суочити и са трећим ривалом, који од свих противника у групи има најзвучније име.

Црвено-бели ће гостовати на једном од најчувенијих стадиона на свету, још чувенијем Ливерпулу. Тим са Енфилда је у прошлој сезони играо финале Лиге шампиона, а амбиције у овој су му још веће. И овде се не поставља питање ко је фаворит, већ да ли је Црвена звезда, после одиграна два меча до сада, кадра да се супротстави енглеском клубу без страха који је био веома присутан међу играчима на утакмици у Паризу. Далеко од тога да српски клуб може да прети Ливерпулу, али су и Звезде попут Салаха, Фирмина и Манеа ипак само људи који добро играју фудбал, па ако у главама играча Владана Милојевића буде више мирноће у односу на утакмицу са ПСЖ-ом, могли би видети озбиљнији отпор.

Невоља за Црвену звезду је у томе да је Ливерпул у другом колу претрпео пораз у Напуљу и у меч са Звездом улази са истим бројем бодова као и остали конкуренти за пролаз у нокаут фазу такмичења. То значи да од домаћина можемо очекивати максимално ангажован приступ мечу, са жељом да што пре реши питање победника.

Остаје нада да се црвено-бели том притиску могу одупрети.

Коментатор: Милош Кривокапић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво