Плава птица

Зашто жирафе ретко пију воду? Где је настао чери парадајз? Да ли Сунце има адвоката и какве везе са свим овим има јапанска жаба? Одговоре на ова и још многа питања, откријте у другој епизоди 14. сезоне "Плаве птице", у суботу, 27. октобра, у 12.05, на Првом програму РТС-а!

Шта ћете да урадите ако вас учитељица изведе пред таблу, а креда одједном неће да пише? Не знате? Сазнаћете! И то од наше драге госпође Ж, која увек све зна.

А шта Осман и Борка знају о Израелу откриће нам у новом сонгу. Можемо само да вам кажемо да из Израела потичу Вибер, чери парадајз и спорт крав мага.

Зато ћемо у овој епизоди угостити управо другаре из центра Крав Мага Глобал Србија, који ће нам објаснити како ова борилачко-одбрамбена вештина може да нам помогне у свакодневном животу.
Они неће бити наш једини гост. Биће ту и госпођа Светлана Зраковић, која је, веровали или не, адвокатица Сунца. Она ће нам открити по нешто о овом необичном занимању, а наша гусарска посада ће нам открити штошта о жирафама.

Господин Џ ће и овога пута упасти кад не треба, Гвозден ће имати нову вежбу, а Осман и Борка још један експеримент. Зато не пропустите нашу дргугу епизоду, у суботу 27. октобра, у 12.05. на Првом програму Tелевизије Србије.

Уреднице и сценаристкиње емисије су Дуња Петровић и Јелена Попадић Сумић, редитељ Иван Милановић, композитор Драгољуб Илић, аниматор Милош Гојковић, а глумци Борка Томовић, Осман Ахмед, Борис Миливојевић, Андријана Оливерић и наша специјална гошћа Вања Ејдус.

Лет, лет!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Плава птица Плава птица

Autor:
РТС

Плава птица и даље лети сваке суботе у 12:05 на Првом програму Телевизије Србије! Сви другарићи добро знају да у плавоптичастом лету увек могу да уживају у разним авантурама, сазнањима и доброј музици. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво