Бал на води

Радња филма смештена је педесетих година у Београду. Једна девојка и четири младића су нераздвојни, иду у исти разред, заједно веслају, имају оркестар, породице им се познају. (1986)

Сва четири младића су потајно заљубљени у своју другарицу, док их она сматра само својим нераздвојним пријатељима. Љубав ће јој се догодити ипак, и то са провиницијалцем који је тек дошао у Београд.

Она остаје у другом стању, што није желела да открије својим друговима, као ни свом младићу у кога се разочарала. Убрзо затим мајка јој умире, а отац емигрант који од после рата живи у иностранству, тако да њени другови одлучују да је помогну. Ово је један од првих југословенских филмова који је отворено исмевао комунизам.

Улоге: Гала Виденовић, Драгомир Бојанић Гидра, Миљан Штрљић, Ђорђе Ненадовић, Горан Радаковић...

Режија: Јован Аћин

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво