Јутарњи програм

Говоримо о Кини и Светском економском форуму у Тјенђину, на коме учествује и председник Србије Александар Вучић. Почетком септембра Кина је обележила пет година од покретања иницијативе "Један појас, један пут" односно обнављања старог Пута свиле, од пре две хиљаде година. Какав је биланс ове иницијативе и на какв је пријем наишла у свету?

Београд ће данас и сутра бити центар науке о подацима. Data Science је конференција посвећена науци о подацима која за циљ има да едукује и повеже људе који раде или тек желе да започну каријеру у овој области.  Ко влада подацима има и моћ! Да ли је тај исказ данас све истинитији?  Ко су потенцијални корисници података, коме су они најважнији?  Како искористити моћ података, у времену дигиталне револуције?

Многи од нас, иако свесни значаја физичке активности за здравље, лакше пронађу оправдање за нечињење. Промоција здравог живота је и циљ кампање под називом Активнија Србија.

Око пола девет у госте нам долазе јунаци награђиваног филма Злогоње, чија премијера је у Београду за три дана.

Уживо са стадиона Рајко Митић, последње припреме уочи вечерашње прве утакмице Црвене звезде у Лиги шампиона са Наполијем.

Музички гости, око девет сати - учесници светског пројекта ЕЛ Система.

Уредник емисије: Душко Николић
Водитељ: Драган Косјерина

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво