Београдска хроника

"Београдска хроника" данас на местима која су обележила овај понедељак: у Југословенском драмском позоришту, на рођендану Бранке Веселиновић. У Народној библиотеци, која је поново отворила врата за посетиоце.

Истраживали смо и ко контролише инсталације у школама. Проверавали шта се гради на Калемегдану. Испричали причу још једне култне београдске кафане која је затворена. Ђаке Пољопривредне школе питали смо зашто желе да уче фински језик.

Са психијатром Ивицом Младеновићем причаћемо о томе ко су идоли нашој деци, а Драгишу Бинића, фудбалера који је са Звездом освојио куп европских шампиона, ко су били идоли његовој генерацији.

Уреднице емисије Весна Кузмановић, Дубравка Алексић и Рада Ђурић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Београдска хроника Београдска хроника

Autor:
РТС

Београдска хроника увек на страни грађана. Репортери на лицу места, актуелне теме, важни догађаји, ексклузивни гости. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво