Пројекат А 2

Након што је помогао да се уништи пиратска банда, полицијски официр Драгон Ма налази се пред новим изазовом. (A' gai wak 2, 1987)

Корумпирани наредник Чун угрожава интегритет полиције и сарађује с криминалцима из подземља, а у јавности се представља као поштени, храбри и заслужни полицајац и организује хапшења ситних криминалаца. Та хапшења потом новинари претварају у храбре подухвате и наптисима и фотографијама величају Чуна и његово "шесто чуло" за "хватање" криминалаца.

Британске колонијалне власти одлучују да нешто предузму како би се Чуново легло полицијске корупције уништило и тај задатак дају Драгону Мау. Он постаје Чунов заменик и уз помоћ дружине левичарских револуционара, које предводе три лепе девојке - Јесан, госпођица Пак и Бети - почиње сложену операцију...

Улоге: Џеки Чен, Меги Чунг, Росамунд Кван...

Режија: Џеки Чен

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво