Београдска хроника

Некада за упис у гимназију није било довољно да ђак има све петице. Дипломе са такмичења биле су пресудне, а сада је слободних места остало и у неким од најпопуларнијих. Шта показују ови подаци и да ли ће се мењати квоте уписа наредних година? Гост "Београдске хронике" је Александар Пајић из Министарства просвете.

Од Новог Београда до Аде, али чамцем. Какав је превоз чамцима у летној сезони?

Колоне, чекање - репортери на граничним прелазима.

И после фудбала о фудбалу. Славље у Француској, за "Београдску хронику" уживо са улица Париза репортер Бојан Бркић.

ТВ лица - ТВ ствараоци, "60 узбудљивих година" је емисија у којој ћете видети занимљиве приче о телевизији. Како је Данку Нововић у читању прве најаве на телевизији препао миш и зашто Стака Ђорђевић и данас чува пун кофер писама од гледалаца из целе Југославије? Оне су данас наше гошће.

Уреднице емисије Дубравка Алексић, Наташа Ристић и Слађана Томашевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Београдска хроника Београдска хроника

Autor:
РТС

Београдска хроника увек на страни грађана. Репортери на лицу места, актуелне теме, важни догађаји, ексклузивни гости. [ детаљније ]

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара