Лепотица и звер

Кад капетан изгубити сав свој товар у бродолому, суочава се са незамисливим избором: да да свој брод окрутном принцу код кога се задужио, или да пошаље једну од својих ћерки да ради за њега. (La Bella y La Bestia, 2014)

Његова млађа кћерка Бела се међутим, сама искрада и одлази да се представи принцу у његов замак. Принц Леон је познат по својој охолости и каприцијалном понашању. Маска коју носи на лицу му прекрива ружни ожиљак, а тајна из прошлости коју дубоко скрива га непрестано мучи.

Он одмах бива очаран Белином лепотом и храброшћу и покушава да је учини још једним од својих трофеја, чак се и клади са својим рођаком да је може завести у року од неколико недеља. Али Бела није тако једноставна.

Напослетку, између њих почиње да се развија љубав, која наилази на разне препреке, а једна од њих је и љубомора Леоновог рођака. Ипак Леон успева да убеди Белу да она није само опклада, већ нешто много више. Како би јој доказао своју љубав, поништава дуг њеног оца, обоје их ослобађа и реши да се ожени њом.

Ова страствена адаптација класичне приче Лепотица и звер обилује предивним пределима Северне Италије и не ослања се само на магију, већ на нешто много снажније. Даје одговоре на питања - да ли се океан може укротити? Да ли је звер ипак вредна љубави?

Улоге: Леа Боско, Ђуси Ферери, Џејми Олијас, Алесандро Прециоси....

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво