Знање имање

Караван Знања имања зауставио се у селу Срндаље, месту надомак Рибарске бање.

Показаћемо како машта и енергија житеља и добра воља Владе Живковића да породичну воденицу дарује Рибарској бањи, могу да оживе село и учине га атрактивним за љубитеље етно и еко туризма.

У Срндаљу сада живи четрнаест породица и осамнаесторо деце, узгајају пастрмку и хвале се "червишем" - локалним специјалитетом од пилетине.

Причаћемо и о томе како модерне тржишне комуникације, могу да доведу купце из целог света у једно мало пољопривредно газдинство.

Пратимо, колику је штету нанело невреме пољопривредницима, на који начин ће држава помоћи угроженим општинама, и зашто осигурање није трошак већ инвестиција.

Уредница емисије: Јасмина Стојичић Никотовић

Новинари: Драгана Попов, Љиљана М. Петровић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Знање имање

Autor:
РТС

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво