Централна прослава Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције

Поводом Дана МУП-а и Дана полиције биће одржано више манифестација у којима ће полиција показати оспособљеност за испуњавање својих задатака.

Централну манифестацију испред Народне скупштине преносиће РТС од 12 часова.

У програму испред Скупштине учествоваће припадници свих јединица МУП-а Србије и биће приказана најновија оруђа којима МУП располаже.

Видећемо и прилог са изложбе "Историја полиције у Србији" која је отворена на Андрићевом венцу која приказује развој ове службе кроз протекле деценије.

У програму учествује и оркестар МУП-а Србије са гостујућим полицијским оркестрима из суседних земаља.

Биће додељена и признања најзаслужнијим припадницима службе у протеклој години, а церемонији ће присуствовати највиши званичници Републике Србије.

На "Савској тераси" на Калемегдану од 20.30 часова биће одржан и концерт поводом Дана МУП-а и Дана полиције коју ће РТС такође преносити на свом Трећем каналу.

Редитељ: Владимир Петровић Пјер
Одговорни уредник директних преноса: Весна Сладојевић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво