Равна Гора

Седма епизода: Taра

У касно мајско поподне, у двориште Таралића упада немачка патрола. У камион крцат мушкарцима, убацују Станоја Таралића. Живана беспомоћно трчи за мужем, док Вукадин и Жарко, скривени, посматрају немили призор. Хоће ли успети да се одупру пориву и остану непримећени.

Пуковник Дража Михаиловић са својим саборцима наставља према Србији. Прва станица планина Тара, село Заовине - кафана Код Кодета Јањића. У глуво доба, чује се лупа на вратима. Затечени ненаданом посетом, Јањићи примају на конак краљевску војску, не знајући да се међу њима крије окорели злочинац. Милисав слути нeвољу.

Режија: Радош Бајић

Улоге: Стојан Ђорђевић, Никола Ранђеловић, Олга Одановић, Мирко Бабић, Радослав Миленковић, Ненад Јездић, Ненад Окановић, Небојша Глоговац, Милорад Мандић, Милош Биковић, Александар Ђурица, Лазар Ристовски, и други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво