Узми рачун и победи

Друго извлачење награда у другом кругу наградне игре "Узми рачун и победи", биће одржано у суботу, 14. априла 2018. године на програму РТС-а, са почетком у 17.30 часова.

У директном телевизијском преносу вредне награде извући ће позната и успешна имена из света спорта, глуме и музике. Гости ће из огромног базена, специјално направљеног за ову прилику извући срећне добитнике стана површине 51,24 квадратна метра у Шумадијској улици бр.13 у Београду, 12 путничких возила Фиат 500Л Поп Стар, 10 робних ваучера који се могу заменити у продајним објектима "Гомекс" и 10 робних ваучера који се могу заменити у продајним објектима "Техноманија".

У емисији ће учествовати и гости из привреде који ће, између осталог, говорити на тему сиве економије, борбе против исте и значају ове наградне игре и кампање за целокупну акцију.

Извлачење свих награда надзираће петочлана Комисија наградне игре "Узми рачун и победи". У првом извлачењу моћи ће да учествују фискални рачуни и слипови који су пристигли до петка, 13. априла 2018. као и све коверте које су учествовале у претходним извлачењима.

Имена добитника биће објављена у дневном листу "Политика" у среду 18. априла, као и на интернет страницама Владе Републике Србије http://www.srbija.gov.rs/ и наградне игре www.uzmiracun.rs и Радио-телевизије Србије http://www.rts.rs/

Наградна игра ''Узми рачун и победи 2018.'' део је едукативне кампање у Години борбе против сиве економије, чији је циљ подизање свести грађана и привреде о значају сузбијања сиве економије, стимулисање безготовинских плаћања и јачање мотивације за поштовање прописа. То је једна од мера Националног програма за сузбијање сиве економије.

Водитељи: Кристина Раденковић и Слободан Шаренац.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара