Бољи живот

Серија која прати свакодневни живот породице Попадић чији су проблеми, као и у свакој савременој породици, многобројни: новац да се преживи, трошкови да се не преживи, школовање деце, амбициозни и они са мање амбиција, запослени и они без посла, тужни и смешни, они пред женидбом и они пред разводом...

У првој епизоди упознајемо породицу Попадић: мајку Ему, оца Драгишу, кћерку Виолету, и синове Сашу и Бобу.

У свеукупној породичној гужви Ема је поручила скупоцени кинески тепих, а финансијски проблеми Драгишини су и без тога несавладиви.

Саша је тако чест гост на шалтеру Бироа за запошљавање да се већ спријатељио са службеницом Коком. Нове симпатије су на видику...

Боба добија још једну слабу оцену у школи...

Сазнајемо да је умрла Драгишина старија сестра. Та скромна старица оставља тестамент и позамашно наслеђе Драгиши и његовој деци.

Сценарио: Синиша Павић

Режија: Александар Ђорђевић, Михаило Вукобратовић, Андрија Ђукић

Улоге: Марко Николић, Светлана Бојковић, Борис Комненић, Лидија Вукићевић, Драган Бјелогрлић, Јелица Сретеновић, Миодраг Петровић Чкаља, Власта Велисављевић, Иван Бекјарев, Душан Почек и други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво