Луда ноћ

Од недеље, 25. марта на Првом програму РТС-а, од 21.05, почиње нова сезона музичког шоу програма "Луда ноћ".

"Луда ноћ" нас води кроз музички времеплов, подсећа нас како је изгледала музичка сцена неколико деценија уназад. Гости са водитељима из емисије у емисију показују своје глумачке и певачке способности. Њима ће се на сцени придружити и плесна група која својим кореографским нумерама креира посебан амбијент. Уз ревијални бенд "Луда ноћ" и Народни оркестар РТС-а музика се изводи уживо, а певаће се песме и забавне и народне музике.

Кроз 11 нових епизода угостићемо бројне легендарне телевизијске звезде, глумце, певаче и јавне личности које су освајале симпатије аудиторијума не само у Србији, већ и широм бивше Југославије.

У првој емисији, шест познатих личности подељених у два тима трудиће се да одговоре на питања у интересантним играма кроз које их воде сјајни глумачко-водитељски парови Драгана Косјерина - Марко Живић и Марија Вељковић Миловановић - Гордан Кичић.

Специјални гост је Јасна Госпић. Како ће изгледати када се у једном тиму нађу Бојана Стаменов, Марко Кон и Жак Хоудек, а у другом Џенан Лончаревић, Александар Цветковић (Тропико бенд) и Жељко Шашић и ко ће брже дати одговоре на постављена питања, погледајте у недељу, 25. марта.

Уредници емисије су Ања Рогљић и Урош Марковић, а редитељ је Игор Басоровић.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво