Немањићи - рађање краљевине

Седма епизода: "Нек' остане сведочење"

Стефан је рањен. Са најближом пратњом крије се по шумама у долини реке Ибар. У том скривању нападне их група војника. У тој борби погине Адам, верни Стефанов следбеник.

Просигоја и Рашку, чија је колона нападнута од стране разбојника, у ибарској клисури пронађу младић Бран и његова мајка Тиса. Бран спаси и рањеног Стефана. Бран и Тиса су богумили, који су због свог верског опредељења прогоњени. Лутају по шумама једва успевајући да преживе. Бран је на своје лице ставио вештачке красте не би ли се тако спасао од било чије војске која би га мобилисала.

Пробијајући се кроз шуму њихову колону поново нападну разбојници.

Редитељ серије је Марко Маринковић, а сценариста Гордан Михић.

Главне улоге у седмој епизоди играју Војин Ћетковић, Дубравка Мијатовић, Младен Нелевић, Небојша Глоговац, Нада Шаргин, Драган Мићановић, Мики Крстовић, Милена Павловић, Иван Заблаћански и Горан Султановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво