Нигде - Димитрис Папајоану

Награда "Јован Ћирилов - за корак даље" припала је грчком визуелном уметнику, редитељу и кореографу Димитрису Папајоаноу, за комад "Нигде" који је извела холандска трупа "Интроданс", у оквиру 14. Београдског фестивала игре, у Центру Сава, 29. марта, 2017. године.

"Оно што чини рукопис Димитриса Папајоануа посве посебним, јесте способност да креира чисту магију са минималним средствима. Кратка, али импресивна сцена у овој продукцији, савршена је илустрација: дуги низ играча открива и свлачи један пар, док руке ансамбла формирају очаравајуће усталасало море", наводи се у саопштењу жирија.

Поводом уручења награде "Јован Ћирилов - за корак даље" кореографу и редитељу Димитрису Папајоану, Радио-телевизија Србије приказује награђени комад "Нигде".

Уредник емисије: Вера Арсеновић

Редитељ: Мишко Милојевић

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво