Сан ургентне ноћи

У послу где је и најмања грешка неопростива, а највећа дела често невидљива, представљамо вам важну установу и град, људе којима је живот приоритет. Представљамо вам свакодневну борбу са познатим и непознатим, представљамо вам Ургентни центар, "град" који живи 24 сата.

У трећој епизоди која носи назив "Дамјан" две несвакидашње приче од којих је једна о танкој линији између живота и смрти.

Прва прича је о дечаку Дамјану и возачу у алкохолисаном стању, који је аутомобилом ударио дечака и његову трудну мајку. Прича о чекању и времену које цури.

Друга прича је о тридесетодишњем младићу који је бежећи од полиције прогутао 42 кесице дроге а једна кесица је пукла. Његово стање се погоршава, а постоји опасност да пукне још кесица.

Кроз ову епизоду воде вас професор Владимир Ђукић и професор Предраг Митровић.

Доносимо приче о лекарима, приче о победама, о великим људима који поносно и предано раде свој посао спасавајући људске животе сваког дана.

Ургентни центар не чини установа, већ људи у њој који сваког минута, сата, 365 дана у години воде најтежу борбу, борбу за људски живот.

Време је да упознате људе чија нога остане заглављена у вратима, негде на путу између земље и Бога, негде у подстаници.

Серијал носи назив по истоименом роману проф. др Предрага Митровића.

Аутор серијала је Јована Ухрин и "Cinemagia production".

број коментара 0 пошаљи коментар