ТВ лица: Бранко Станковић

У новом издању емисије ТВ лица као сав нормалан свет поводом 800 емисија Квадратуре круга гост је Бранко Станковић који говори о томе шта се променило у његовом животу у протеклих десет година када је у Ужицу угостио Тању Петернек.

У међувремену постао је добитник бројних награда и признања, али најважније од свега је што се са супругом Славком и ћерком Иваном скућио у Београду.

Наиме, годинама уназад популарни ТВ аутор живео је између Ужица и Београда и знао је напамет ред вожње свих возова и аутобуса на овој релацији. Уочи прославе поводом јубилеја говорио је о сузама приликом плеса са Иваном на њеној свадби, о емоцијама које не може да сакрије на снимању, али их избаци у монтажи, о томе како је увек сматрао да треба уздићи човека, а не понизити га како се то ради у ријалити програмима, а супруга и ћерка ће се присетити ситуација у којима је право са снимања долазио на важне догађаје баш као што је на премијеру ћеркиног филма стигао право после скока падобраном.

Аутор: Тања Петернек

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво