Око економије: Повећање плата и пензија, од јесени?

Поруке скупа економиста испод Панчићевог врха

Да ли је право време за нови аранжман са ММФ и какав треба да буде? Још важније - да ли је у септембру реално ново повећање плата и пензија? И даље - да ли су коначно створени услови за раст економије који води дугорочно бољем стандарду?

То су нека од питања о којима се ове године говори на јубиларном, 25. скупу економиста на Копаонику. Дилеме су сличне као и претходних година, али се сада траже нова решења и то у светлу глобалних токова - пре свега дигитализације.

О питањима и изазовима који су пред српском економијом са Копаоник бизнис форума извештава Сања Љубисављевић са својим гостима - председником Савеза економиста Александром Влаховицем и Дубравком Негре, шефицом Канцеларије за Западни Балкан Европске инвестиционе банке.

Гости у студију - члан Фискалног Савета Никола Алтипармаков и проф.бдр Исмаил Мусабеговић, професор Београдске банкарске академије.

Емисију води и уређује Весна Дамјанић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво