Плава птица

Каква је веза између шницле и хора? Шта је посао директора Удружења златних рибица? Где су настали шешири и шта је то битбоксинг? Одговоре на ова и још многа питања, пронађите у новој епизоди "Плаве птице".

Како да не будете изгужвани чак и када немате пеглу, рећиће вам Осман и Борка? Наравно да не. Рећиће вам госпођа Ж, чувена по томе што даје одговоре на сва питања, без обзира да ли је ико пита.

Ове суботе, специјално по жељи једне наше гледатељке, отпутоваћемо у Аустрију! Тамо ћемо сазнати по нешто о Хору бечких дечака, али и бечкој шницли. А онда ће код нас у госте допутовати још један хор - хор Омладинског центра из Житишта. Они ће нам се представити песмом и открити нам шта је то а капела хор, а шта битбоксинг.

Угостићемо и господина Рибомира Златановића, директора Удружења златних рибица, који ће нам испричати штошта о свом послу, а Гвозден ће представити нову вежбу.

Наша гусарска посада ће у лову на знање истраживати шешире, господин Џ четкице за зубе, а Осман ће урадити један сасвим нови, сасвим специјални експеримент.

Уреднице и сценаристкиње емисије су Дуња Петровић и Јелена Попадић Сумић, редитељ Иван Милановић, композитор Драгољуб Илић Илке, аниматор Милош Гојковић, сценографкиња Снежана Поповић, костимографкиња Ирина Митриновић, а глумци Борка Томовић, Осман Ахмед, Борис Миливојевић и Милош Влалукин.

Лет, лет!

број коментара 0 пошаљи коментар