Плава птица

Каква је веза између шницле и хора? Шта је посао директора Удружења златних рибица? Где су настали шешири и шта је то битбоксинг? Одговоре на ова и још многа питања, пронађите у новој епизоди "Плаве птице".

Како да не будете изгужвани чак и када немате пеглу, рећиће вам Осман и Борка? Наравно да не. Рећиће вам госпођа Ж, чувена по томе што даје одговоре на сва питања, без обзира да ли је ико пита.

Ове суботе, специјално по жељи једне наше гледатељке, отпутоваћемо у Аустрију! Тамо ћемо сазнати по нешто о Хору бечких дечака, али и бечкој шницли. А онда ће код нас у госте допутовати још један хор - хор Омладинског центра из Житишта. Они ће нам се представити песмом и открити нам шта је то а капела хор, а шта битбоксинг.

Угостићемо и господина Рибомира Златановића, директора Удружења златних рибица, који ће нам испричати штошта о свом послу, а Гвозден ће представити нову вежбу.

Наша гусарска посада ће у лову на знање истраживати шешире, господин Џ четкице за зубе, а Осман ће урадити један сасвим нови, сасвим специјални експеримент.

Уреднице и сценаристкиње емисије су Дуња Петровић и Јелена Попадић Сумић, редитељ Иван Милановић, композитор Драгољуб Илић Илке, аниматор Милош Гојковић, сценографкиња Снежана Поповић, костимографкиња Ирина Митриновић, а глумци Борка Томовић, Осман Ахмед, Борис Миливојевић и Милош Влалукин.

Лет, лет!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво