Тако стоје ствари

Шта све недостаје војсци великој као што је Бундесвер?

Откривамо истине и заблуде о псоријази.

Професор Александар Кавчић од свих научника српског порекла има најскупљи докторат, а осим пред комисијом, бранио га је и пред судом у САД. То је била једна од три најскупље парнице које је неки амерички универзитет водио против комерцијалне компаније и на крају је за изум професора Кавчића њему, његовом ментору и Универзитету додељена одштета од 750 милиона долара. Какво је његово револуционарно откриће које се користи у више од шест милијарди чипова на свету?

Зашто је Стефан Немања добио круну од римског папе и зашто је на њу чекао 13 година?

У Фокус групи представљамо најновије истраживање о дигиталној писмености основаца у Србији. Зашто су склони да превише лако прихвате неистину са друштвених мрежа?

Разговарамо о Студију 6, емисији са Трећег програма радија и телевизије која промовише музику посебног сензибилитета и квалитета.

Представљамо и нове књиге за децу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво