Фудбал - Лига Европе: Плзењ - Партизан

Фудбалери Партизана у четвртак играју одлучујућу утакмицу шеснаестине финала Лиге Европе. После београдских 1:1 следи реванш против Викторије.

У првој утакмици Партизан је био бољи ривал до 70 минута, али су гости после офсајда искористили једину прилику и дошли до изједначења. Тај гол Чесима даје веће шансе у реваншу. Међутим и Партизан има своје адуте. Повратак Ожеговића у напад и Здјелара у везни ред сигурно радује тренера Ђукића, који ће за највећу дилему имати место центархалфа.

Ко ће заменити Митровића, који је у првој утакмици добио црвени картон. Једна могућност је бек Милетић, а друга да Јевтовић из везног реда пређе у дефанзивну линију. Чеси су уиграна екипа, која тешко постиже, али још теже прима голове. Утакмица се игра у Плзењу на стадиону, који прима 12.000 гледалаца.

Коментатор је Предраг Страјнић

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво