Сан ургентне ноћи

У послу где је и најмања грешка неопростива, а највећа дела често невидљива, представљамо вам важну установу и град, људе којима је живот приоритет. Представљамо вам свакодневну борбу са познатим и непознатим, представљамо вам Ургентни центар, "град" који живи 24 сата.

Серијал "Сан ургентне ноћи" састоји се од 14 епизода. Епизоде садрже по две несвакидашње приче лекара Ургентног центра, а приче прате игране, динамичне реконструкције.

Доносимо приче о лекарима, приче о победама, о великим људима који поносно и предано раде свој посао спасавајући људске животе сваког дана.

Ургентни центар не чини установа, већ људи у њој који сваког минута, сата, 365 дана у години воде најтежу борбу, борбу за људски живот.

Време је да упознате људе чија нога остане заглављена у вратима, негде на путу између земље и Бога, негде у подстаници.

Кроз прву епизоду под називом "Робокап", воде вас проф. др Томислав Ранђеловић и проф. др Горан Тулић.

Робокап је након страшне саобраћајне незгоде у Ургентни центар стигао без виталних функција, притиска и дисања, а након 14 операција, кући је отишао на својим ногама.

Приче о танкој линији између живота и смрти, борби и труду, али и о новом једњаку, прогутаном ножу, мобилном телефону и четкици за зубе.

Серијал носи назив по истоименом роману проф. др Предрага Митровића.

Аутор серијала је Јована Ухрин и "Cinemagia production".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво