Патерсон

Патерсон, Њу Џерзи. Упознајемо Патерсона, возача који дели име са градом у ком живи и ради. Његов живот је, чини се, једна велика рутина. (Paterson, 2016)

Свакога дана он седа у аутобус који вози добро познатом рутом, слуша разговоре путника, у паузама пише поезију, попије тачно једно пиво у омиљеном кафићу и врати се кући вољеној супрузи Лаури. За разлику од његовог, Лаурин живот свакодневно се мења. Њени снови и амбиције из дана у дан су другачији. Али, успркос потпуно различитим карактерима Патерсон воли Лауру и она воли њега. Он подржава њене новооткривене амбиције, она слави његову надареност за поезију...

Лаган и поетичан филм који ће нас подсетити да треба поново да уживамо у ситницама као што су шетња пса или мала кригла точеног пива пре спавања.

Улоге: Адам Драјвер, Голшифте Фарахани, Бари Шабака Хенли...

Режија: Џим Џармуш

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво