Због тебе променићу презиме, опет

Да би освојио девојку својих снова, Баскијку Амаиу, севиљски вечити заводник Рафа у првом делу најгледанијег шпанског филма свих времена Збот тебе променићу презиме био је у стању да промени родни град, своје име и чак осам пута презиме. Али, њихова срећа није била дугог века. (РТС HD, 22.00)

Амаиа је упознала шармантног Каталонца Пауа, који ју је из Баскије одвезао чак до Барселоне, не гасећи таксиметар свог срца. Сазнавши од несуђеног таста Колдоа да се његова бивша драга из младалачке лудости спрема да изговори судбоносно "да", Рафа креће пут Каталоније како би спречио то венчање.

Пау је наговорио мештане каталонског села да организују фешту поводом лажног отцепљења Каталоније од Шпаније, како би убедио бабу Росеру, окорелог патриоту, да му дозволи да склопи брак са девојком друге нације. Сва је прилика да ће из ове авантуре искрснути још три, или четири венчања...

Улоге: Дани Ровира, Клара Лаго, Берто Ромеро, Кара Елехалде, Кармен Мачи...

Режија: Емилион Мартинез-Лазаро

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво