РТС Свет на Сајму медија 2019.

На овогодишњем Сајму медија у Београду, редакција Програма за дијаспору представила је програмску шему и садржај канала РТС Свет.

На РТС платформи РТС Планета, програм канала РТС Свет једини је телевизијски садржај који можете пратити бесплатно у било ком делу света.

На овогодишњем Сајму медија у Београду, редакција Програма за дијаспору представила је програмску шему и садржај нашег канала.

"Добро дошли на презентацију програма канала РТС СВЕТ, РТС-ове нити која повезује две Србије, нас овде и оне ван матице, од којих много тога можемо да научимо а посебно како се воли Србија".

Овим речима је Сузана Гвозденовић Пузовић, одговорни уредник Редакције Програма за дијаспору, поздравила госте и посетиоце штанда РТС Планета.

Ово дружење на Београдском сајму омогућило нам је да угостимо изузетне, дугогодишње сараднике нашег програма: Растко Јанковић и Николина Милатовић Поповић из Управе за дијаспору, Миодраг Јакшић из Матице исељеника, Александар Чотрић као члан скупштинског Одбора за дијаспору, Ден Тана, писац и публициста Марко Лопушина.

Производња: РТС Програм за дијаспору, октобар 2019.

број коментара 0 Пошаљи коментар