Знање имање

Стигло је и време слава. Свима који славе Свету Петку - честитамо.

Неговање традиције и културе отвара нам врата за будућност - а у чувању старих домаћих сорти и раса је кључ укусне трпезе и безбедности хране. Ту се срећу наше потребе и могућност природе.

Зато у овом издању Знања имања говоре: Доктор Ивана Петровић - какав је значај банке гена воћа и поврћа у селу Паштрић код Мионице. Ласло Хуперт из Хајдукова - зашто је стајњак шведски сто за биљке и како оне комуницирају. Младен Ћирић - о економском значају, када наше наслеђе у чаши и тањиру понудимо туристима. Петар Гујаш, шта је потребно да стимулишемо младе људе да остану на имању и наставе породични бизнис. Милан Аничић, сликар - како га инспиришу виногради и све лепоте Фрушке Горе.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љилљана М. Петровић, Драгана Попов

број коментара 0 Пошаљи коментар
Знање имање Знање имање

Аутор:
Јасмина Никитовић Стојичић

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]