Коридори

Екипа емисије Коридори је претходних година пратила реализације великог инфраструктурног пројеката од националног и историјског значаја за нашу земљу. Реч је о изградњи трасе ауто-пута кроз Грделичку клисуру, најтежој деоници за градњу на јужном краку Коридора 10.

Грделичкa клисурa
Грделичкa клисурa

Зато у овонедељној емисији говоримо о овом великом инфраструктурном пројекту којим је после више деценија ауто-путем у пуном профилу коначно спојен север и југ наше земље и још више ојачана саобраћајна повезаност Србије и Европске уније.

Завршени су радови у Грделичкиј клисури
Завршени су радови у Грделичкиј клисури

За све што смо урадили како бисмо информисали јавност о овом значајном пројекту за нашу земљу захвални су наши гледаоци, али и потпредседнице Владе Зорана Михајловић која је истакла да је поносна на то што смо сведочили настајању и завршетку ово грађевинског ремек дела.

Тунел
Тунел "Манајле" у Грделичкој клисури

Модерну саобраћајницу свечано је за саобраћај отворио председник Србије Александар Вучић који је рекао да ауто-пут на Коридору 10 кроз Грделичку клисуру показује да можемо да превазиђемо све тешкоће и када нико у то не верује, да је ово дан за историју јер је завршено оно што годинама уназад никоме није пошло за руком.

Горан Маслар, уредник емисије
Горан Маслар, уредник емисије "Коридори"

Уредник емисије: Горан Маслар

број коментара 0 Пошаљи коментар