Знање имање

Могућности и искуства нам говоре, да је дошло време да престанемо да се хвалимо да смо међу 10 највећих извозника кукуруза на свету.

Ваља направити кулен, шунку и сланину, па и струју и зато у овом издању Знања имања говоре: Младен Лемајић из Шида. Где је место сремском кулену, на дунавском путу кобасице. Браћа Јовановићи из Сремске Митровице - како су 250 година традиције и знања из руских школа уткали у шунку врхунског квалитета. Зоран Поморишки, какви су изгледи да Ботош постане прво енергетски независно село у Србији.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

број коментара 0 пошаљи коментар
Знање имање Знање имање

Аутор:
Јасмина Никитовић Стојичић

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]