Војна академија

Гледамо сва три снимљена циклуса.

Ова ТВ серија описује групу војних кадета који бивају примљени на академију, где почиње њихово образовање за војне пилоте, али и друге авантуре.
Прича прати неколико личних судбина кадета и кадеткиња од прве радосне вести да су примљени на студије Војне академије, преко судара са реалношћу војничког живота, до успостављања равнотеже између напора и љубави њихових младих живота.

У првој епизоди матуранти добијају обавештења да су примљени на студије на Војној академији. Главни ликови су неколико будућих кадеткиња и кадета чији се живот изненада мења овом, за већину њих, радосном вешћу. Ту су и њихови родитељи, из различитих социјалних окружења и из разних делова Србије, који различито и реагују на професионални избор своје деце - од гротескног усхићења, до тихог негодовања, зависно од многих клишеа и предрасуда који постоје наслеђени из претходних времена

Сценарио: Гордан Михић и Бобан Јевтић
Режија: Дејан Зечевић
Улоге: Радован Вујовић, Бојан Перић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Драгана Дабовић, Тијана Печенчић, Љубомир Бандовић, Небојша Миловановић, Тамара Драгичевић, Милош Тимотијевић, Невена Ристић, Драган Бјелогрлић, Тихомир Станић, Јелица Сретеновић, Олга Одаловић и други.

број коментара 0 пошаљи коментар