ТВ лица: Бранко Станковић

У новом издању емисије ТВ лица као сав нормалан свет поводом 800 емисија Квадратуре круга гост је Бранко Станковић који говори о томе шта се променило у његовом животу у протеклих десет година када је у Ужицу угостио Тању Петернек.

У међувремену постао је добитник бројних награда и признања, али најважније од свега је што се са супругом Славком и ћерком Иваном скућио у Београду.

Наиме, годинама уназад популарни ТВ аутор живео је између Ужица и Београда и знао је напамет ред вожње свих возова и аутобуса на овој релацији. Уочи прославе поводом јубилеја говорио је о сузама приликом плеса са Иваном на њеној свадби, о емоцијама које не може да сакрије на снимању, али их избаци у монтажи, о томе како је увек сматрао да треба уздићи човека, а не понизити га како се то ради у ријалити програмима, а супруга и ћерка ће се присетити ситуација у којима је право са снимања долазио на важне догађаје баш као што је на премијеру ћеркиног филма стигао право после скока падобраном.

Аутор Тања Петернек

број коментара 0 пошаљи коментар
ТВ лица: ... Kао сав нормалан свет ТВ лица: ... Kао сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]