60 најлепших народних песама

Цојле Манојловић се спрема за свадбу кумовог сина. О песмама зна све али његова стара бољка - играње кола, може да направи деценијски скандал...

Долазе комшиницине унуке, које играју у ансамблу "Коло", да му реше проблем. У то време, на РТС-у гостују Мирјана Кузмановић, некадашња уметничка директорка "Кола" и Драгица Радосављевић Цакана, која је у младости била у КУД-у. То је додатна помоћ за унезвереног Цојлета (лик тумачи глумац Срђан Ивановић), верног гледаоца РТС-а, који је одрастао уз праву народну музику... 60 најлепших народних песама, Бојана Марковић и Милан Поповић 60 најлепших народних песама, Бојана Марковић и Милан Поповић

И у овом издању емисије, неке од најлепших народних песама певаће само за вас, уживо у ТВ студију РТС-а, доказани и афирмисани извођачи, аутори и музичари.

Предлагање и гласање за најлепше народне песме које су прирасле вашем срцу, омогућено је на много начина: поштом (слањем писма), електронском поштом (имејлом), на званичном јутјуб каналу емисије, путем званичних налога емисије на друштвеним мрежама Фејсбук и Твитер као и телефонским позивима, током истоимене радијске емисије (суботом на Радио Београду 1).

Начини гласања за најлепше народне песме:
1. Званични РТС јутјуб канал: РТС 60 најлепших народних песама
2. Фејсбук страница: 60 најлепших народних песама (@60народних)
3. Твитер налог: @РТС_60народних
4. Имејлом: 60народних@ртс.рс
5. Поштом (адреса: РТС, Таковска 10, Београд/ за емисију "60 најлепших народних песама")
6. Телефонским позивима (током радијске емисије суботом на РБ 1): 011/322-5099, 011/ 322-5299

60 најлепших народних песама, Цакана 60 најлепших народних песама, Цакана

Како се уз влашко коло играју "вруће столице", како се на гајдама свира коло и колико је тужна "исповест детета раслог у фолклорашкој породици" погледајте у новом издању емисије "60 најлепших народних песама" у недељу 12. новембра од пет поподне на РТС 1.

Водитељи емисије: Бојана Марковић и Милан Поповић
Уредници емисије: Душан Шуклетовић и Милан Поповић
Музички уредници: Јована Дукић и Душан Шуклетовић
Сценарио по идеји Милана Поповића
Редитељи емисије: Петар Станојловић, Дарко Камарит, Милица Солдатовић Микић и Миодраг Коларић

број коментара 0 пошаљи коментар