ТВ лица: Неле Карајлић

Ненад Јанковић познатији као др Неле Карајлић дочекао је Тању Петернек у Кораћици где је тих дана пекао ракију.

После скоро 15 година од првог сусрета на истом месту, много тога се променило, Неле је написао аутобиографију која је бестселер, имао је како сам каже и инфаркт који је бестселер, а због кога је повукао ручну и престао да се бави музиком и одлази на турнеје.

На дан снимања, окружен пријатељима који су му помагали, најбољим комшијом из Кораћице, Неле је имао довољно времена за причу о томе како је изгледао дан када је на оближњој пијаци осетио бол, колико је било тешко променити навике, како је сумирао неке живот пишући "Фајронт у Сарајеву" и како је најважније од свега да је њихова породица упркос искушењима кроз која су прошли остала сачувана како је констатовала његова ћерка.

Иако је тврдио да више никада неће отићи у Сарајево, посетио је родни град показујући пријатељима места где су настале неке од најпопуларнијих песма "Забрањеног пушења" али није очекивао да ће из града морати да оде праћен обезбеђењем због претњи које су почеле да се појављују на друштвеним мрежама. Па ипак, упркос томе, присећајући се најлепших ствари које га везују за његов град, испричао је сетно причу о једном поподневу када су два пријатеља слушала Азрин нови албум "Равно до дна" о времену које је све променило, али и о праштању и његовом избору да се у сећањима враћа само лепим стварима.

Аутор: Тања Петернек Алексић

број коментара 0 пошаљи коментар
ТВ лица: ... Kао сав нормалан свет ТВ лица: ... Kао сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]