Кошарка - СП: Бразил - Црна Гора

Репрезентација Бразила је једна од селекција, која је у досадашњем току Светског првенства оставила најбољи утисак. Победили су Нови Зеланд у првом и Грчку у другом колу.

Одушевили су светску кошаркашку јавност баш у дуелу са Грчком, која је пре утакмице важила за фаворита. Ветеран Варежао предводио је своју селекцију до победе, која им је омогућила пласман међу 16 најбољих селекција света.

Са друге стране је Црна Гора, која је претрпела оба пораза на старту шампионата у Кини. Црногорци су изгубили и од Грчке и од Новог Зеланда и биће последњи чак и у случају победе над Бразилцима.

Два главна адута Црне Горе Вучевић и Дубљевић, нису били на очекиваном нивоу и лако се може догодити да Црногорци после прве фазе такмичења остану без бодова.

Бразил је велики фаворит и треба очекивати да буду једна од селекција, која ће се максималним учинком завршити прву фазу такмичења.

Утакмица Црна Гора - Бразил почиње у 9 часова и 30 минута, директан пренос је на Другом програму, а коментатор је Предраг Страјнић.

број коментара 0 Пошаљи коментар