Мира Адања Полак: Ексклузивно

Успети у париском "Рицу" - Ђорђе Варда

Ово је једна од омиљених емисија коју радо гледаоци погледају за новогодишње празнике јер она одише оптимизмом и даје наду и говори да ништа није немогуће и да је најважније веровати у себе и своје могуцности. Ђорђе Варда је Београђанин који је отишао у Париз. Схвативши да сви хвале његову креативност, јер на посебан начин уме да направи букет цвећа, покушао је да се тиме бави озбиљније. Своје умеће препознао је сасвим случајно и од тог момента почиње његова вртоглава каријера. Сви хоће само господина Варду; желе да им баш он декорише простор, да баш његова рука дода онај танани потпис на сваки аранжман.

Мали бутик у уметничком делу Париза држи за своју душу, а свој хлеб зарађује у престижном, светски познатом хотелу "Риц" у Паризу. Све што је лепо, као и све цвеће у овом хотелу под његовим је будним оком.

Директор хотела "Риц" Омер Акар без њега више не може. Недавно је Ђорђе Варда донео престижну награду хотелу. Сви га хвале и сви долазе да виде његове невероватне цветне аранжмане.

Сваки гост је посебан, понеко тражи да се допреме посебни егзотични цветови, многи желе романтичну атмосферу, многи баш у "Рицу" желе да запросе своју партнерку.

Пред Божићне празнике је читаву декорацију у хотелу радио Варда, а посебно задовољство било је отићи два нивоа испод земље овог хотела, у саму радионицу, где се све припрема док не дође до горњих спратова у пуном сјају.

Разговарамо са господином Вардом и са директором "Рица" о свему што се догађа у најбољем и напознатијем хотелу на свету. Како живи човек који по цео дан мирише цвеће, који воли то што ради и стално размишља о томе да ли оно што ради може да уради још боље и лепше.

Код њега вештину аранжирања уче и Јапанци, како би оплеменили своје традиционално умеће аранжирања. Емисија је снимљена у Паризу, пред божићне и новогодишње празнике.

број коментара 0 пошаљи коментар