Викторија

Викторија, серија коју је написала чувена списатељица Дејзи Гудвин, означава почетак значајног увида у живот једне од највећих владарки у историји. (Victoria, 2016)

Са квалитетном филмском продукцијом и читавом плејадом награђиваних талентованих глумаца, Викторија описује стварне догађаје и заснива се на краљичиним исцрпним дневницима помоћу којих осликава живописан портрет њеног преображаја од импулсивне 18-годишњакиње, преко првих брачних година до мајчинства и доласка на престо великог краљевства.

Сложена и усредсређена на све ликове, од припадника краљевске породице до слуга, ово је прича о страственим аферама, борби за моћ и неузвраћеној љубави, у чијем средишту се налази нова краљица - јака, свестрана и упорна жена која некако мора да постане препознатљива икона.

Живот осамнаестогодишње Александрине претвара се у живот краљице. Више није скривена у Кенсингтонској палати под репресивним мерама мајчиног саветника Конроја. Има ново име - Викторија и ужива у новостеченој слободи с харизматичним премијером Мелбоурном. Али, због свог неискуства Викторија је подложна грешкама и, напослетку и скандалу...

Серија је номинована за награде Еми и Бафта, а у Великој Британији остварила је огромну гледаност.

Улоге: Џена Колеман, Адријан Шилер, Нел Хадсон...

број коментара 2 пошаљи коментар
(субота, 15. сеп 2018, 19:13)
anonymous [нерегистровани]

Mnogo je dobra

Serija. Gledala sma je u Americi.

(субота, 08. сеп 2018, 17:29)
anonymous [нерегистровани]

Britanske serije

Radujem se emitovanju ove serije, volela bih da emitujete i Poldark.