Профил и профит

Ако се човек окрене око себе и запази, видеће да све што је створено уз помоћ Господа јесте у златном пресеку! Кажу да је то Божији закон!

На Копаоничком форуму окупили су се и ове године Фридмановци, заговорници real економије, реиндустријализације. Након 25 година препознали су шансу да је будућност у пољопривреди-агро бизнису. Но, Србија не може ни без нових технологија, без трговине, индустрије. Од прапочетака цивилизације па на овамо ми смо били и трговачка и аграрна и индустријска земља.

Јавни дуг се смањује, а за стабилност, како каже економска наука, да би се сервисирале обавезе неопходно је извоз довести до 25% јавног дуга. Тада једна земља прелази у фазу више развијености, а томе данас заиста тежимо.

Међутим, приватна иницијатива кључ је посперитета, а има Србија прегалаца, посвећених послу и раду, оних који желе успех.

Један проблем данас је присутан и мучи оне који су стекли утисак да се дужан дуга не може одужити. Прича о људима и кредитној муци узимања кредита у швајцарцима стиже нам из Чачка.

Хоћемо ли дати шансу послу и успеху то зависи само од нас зато нас гледајте и ове недеље у 12.10 на РТС 2.

Уредник емисије: Милош Танаковић
Новинар истраживач: Милица Брковић
Реализатор: Зорица Мијаиловић
Монтажери: Весна Гаврик, Стојан Илић

број коментара 0 пошаљи коментар