Нестали

Трећа епизода: И док Жилијен прати случај Жиро у Паризу, неочекивани догађај прети да разори породицу Вебстер. Две године касније, Џема Вебстер открива веома значајан траг.

Друга сезона популарне серије Нестали, повезана је са првом само на два начина - у фокусу је још један нестанак детета и истрагу, игром случаја, води добро познати детектив Жилијен Батист. (The Missing, 2014)

У новој сезони упознајемо се са новом, британском породицом Вебстер која живи у Немачкој, а њихова, сада одрасла, кћерка Алис враћа се после 11 година, након што је отета и како тврди, била затворена у подруму.

Серија прати причу у два временска тока, у питању су 2014. година и садашње време. Полиција обавештава родитеље да се Алис појавила и тврди да је била заробљена заједно са Софи Жиру, девојчицом из Француске, која је нестала приближно у исто време. Француски истражитељ Жилијен Батист био је задужен за истрагу у случају Жиру. Иако је сада у пензији, он не може да одоли да се поново укључи у случај и реши га до краја. Стога и путује у Немачку, али и Ирак како би пронашао одговоре. У међувремену, породица покушава да се прилагоди Алисином повратку који са собом носи низ компликација... Сама Алис је, сасвим очекивано, умртвљена, на дистанци и потпуно другачија...

Гледаоце очекује још једна дубоко емотивна прича, али потпуно другачија од прве сезоне. Док је прва сезона била потпуно срцепарајућа и остављала нас без наде, друга сезона нуди наду од прве епизоде и права је посластица за љубитеље класичних крими прича, зачињених одличном глумом и наративом.

Улоге: Дејвид Мориси, Кили Хоус, Чеки Карјо, Анастасија Хили, Роџер Алам...
Режија: Бен Чанан

број коментара 0 пошаљи коментар