Три боје звука

Добра музика обележиће и овај уторак! Одличну свирку и забаву доносе вам Stuttgart Online, Eyot и Дејан Цукић и Спори ритам бенд!

Незаборавне хитове који су обележили домаћу музичку сцену претходних деценија доносе нам Дејан Цукић и Спори ритам бенд. У години у којој обележава три деценије рада, Цукић ће овом приликом говорити о дугогодишњој сарадњи са екипом музичара и даљим професионалним плановима. Као и увек, Дејан Цукић и Спори ритам бенд ће покренути публику у студију својом неисцрпном енергијом и познатим мелодијама.

Алтернативни рок састав Stuttgart Online предводи Бојан Слачала, познат и по свом другом саставу Aртан Лили. Stuttgart Online постоји на нашој музичкој сцени од 2006. године, а од прошле године састав чине два баса и бубањ. Објавили су за сада два албума и синглове на којима су сарађивали са разним музичарима домаће рок сцене. Звучна комбинација овог трија неће оставити никог равнодушним.

Из Ниша нам долази веома занимљив еклектични нструментални састав Eyot. Својом јединственом музичком причом, у којој користе на најбољи начин потенцијале различитих музичких жанрова, Eyot су успели да превазиђу локални ниво и засијају на глобалном. Иако су у Србији били медијски готово невидљиви, ови сјајни музичари имали су веома запажене наступе у више од 20 земаља. Коначно је дошао ред да се и наши гледаоци упознају са њима.

Све наступе из досадашњих емисија можете пронаћи на нашем званичном YouTube каналу https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A. Желимо да чујемо ваше предлоге и коментаре и позивамо вас да нам пишете на имејл 3bojezvuka@rts.rs и да нас пратите на друштвеним мрежама Facebook и Twitter "3 BOJE ZVUKA".

Премијера емисије је уторком у 21.55 на Другом програму РТС-а, а реприза недељом у 23.30 на Првом програму РТС-а.

Водитељ емисије је Бојан Перић, редитељ Милица Солдатовић Микић, а уредница емисије Јелена Влаховић.

 

број коментара 0 пошаљи коментар