Три боје звука

Уживање у добром живом звуку и одличним наступима загарантовано је и овог уторка - са нама у студију су Биг бенд РТС-а са својим гостима, Kepa & Free Spirits и The Mothership Orchestra!

Велики џез оркестар Радио-телевизије Србије постоји од 1954. године и оставио је дубок траг у чувању џез традиције у земљи. Њихов дугогодишњи рад обележила је плејада сјајних музичара, солиста, композитора, аранжера и диригената. У нашој емисији извешће неке од популарних нумера које изводе и на својим концертима, а придружиће им се гости Aлександра Бијелић, Лазаро дел Торо Вега и Максим Кочетов.

Бубњар Слободан Стојановић Кепа, члан оригиналне поставе групе Смак, у групи Kepa & Free Spirits окупио је истакнуте музичаре крагујевачке рок сцене. Предвођени певачицом Аном Поповић, Kepa & Free Spirits ће у нашој емисији у новим аранжманима извести неке од легендарних песама групе Смак.

Пожешки инди рок састав The Mothership Orchestra постоји на нашој сцени од 2005. године. Објавили су до сада два ЕП издања и први албум Song For You, на коме су се издвојили хитови које ће уживо извести и у нашој емисији.

У редовној рубрици са светске музичке сцене говоримо о актуелном издању Мајкла Бублеа Nobody But You.

Пишите нам на имејл 3bojezvuka@rts.rs и пратите нас на друштвеним мрежама Facebook и Twitter "3 BOJE ZVUKA". Направите плејлисте на нашем званичном You Tube каналу https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A и уживајте у доброј музици!

Водитељ емисије је Бојан Перић, редитељ Миодраг Коларић, уредник емисије Јелена Влаховић.

Премијера уторком од 21.50 на Другом програму РТС-а, реприза недељом од 23.30 на Првом програму.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар