Три боје звука

Специјални гости из земље и окружења овог уторка долазе у емисију Три боје звука. Са нама су Каролина Гочева, Empathy Soul Project и Сале и Седлари!

Право из Македоније у Студио 8 у Кошутњаку долази нам Каролина Гочева са одличним музичарима. Ова талентована певачица од своје једанаесте године почела је са наступима, а два пута је представљала своју земљу на такмичењу Песма Евровизије. Наша публика ће имати прилику да ужива у њеним песмама инспирисаним македонском народном музиком са албума "Македонско девојче 2".

Из Зрењанина стижу млади музичари окупљени под именом Empathy Soul Project. Овај трио постоји од 2011. године, а пажњу публике и медија скренули су на себе високим пласманом на Бунт рок фестивалу РТС-а 2016. године. Алтернативни рок/дрим поп бенд представиће своје нове ауторске песме.

Александра Седлара публика познаје као композитора класичне музике, диригента, аранжера и мултиинструменталисту који је наступао са нашим најпознатијим музичарима класичне, поп и рок сцене. Специјално у нашој емисији представиће се у потпуно другачијем светлу, са новом ауторском музичком идејом.

Слушаје наступе ваших омиљених музичара на нашем званичном YouTube каналу https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A, пратите нас на друштвеним мрежама Facebook и Twitter "3 BOJE ZVUKA" и шаљите нам ваше предлоге и сугестије на имејл 3bojezvuka@rts.rs.

Премијера емисије је уторком у 21.50 на Другом програму РТС-а, а реприза недељом у 23.30 на Првом програму РТС-а.

Водитељ емисије је Бојан Перић, сценариста Дејан Цукић, редитељ Миодраг Коларевић, а уредник Јелена Влаховић.

број коментара 1 пошаљи коментар
(уторак, 14. феб 2017, 09:10)
Igor Filipović [нерегистровани]

Bravo za izbor izvođača

Bravo za izbor izvođača, a posebno za jednu, jedinstvenu Karolinu!