Три боје звука

Још једно специјално музичко вече проведите уз одличне наступе. На сцени Три боје звука наступају 3G Army, Lollobrigida и Ирена Благојевић!

3G Army је састав проистекао из пројекта "Рок Мисија" који је 2002. године окупио наше култне гитаристе. Миодраг Бата Костић, Драган Јовановић Крле и Саша Ранђеловић Ранђа у нашој емисији представиће се музиком коју највише воле и обрадовати љубитеље гитарског звука.

Талентована и енергична кантауторка Ида Престер од 2003. године предводи електро поп панк састав Lollobrigida. Као што то увек чини на својим наступима Ида је својом непосредношћу, музиком и текстовима песама освојила публику и у нашем студију. Прошле године преселила се из Загреба у Београд и оформила нову пратећу поставу из Србије са којом ће се представити и у нашој емисији.

Пријатне звуке поп џеза доноси Ирена Благојевић са својим музичарима. Ова млада кантауторка и флаутисткиња након албума "Јутро без љубави" објавила је свој други албум под називом "Блистави град". Спој класичног џеза и примеса поп елемената ове вечери посебно ће пријати.

У вестима са светске музичке сцене говоримо о актуелним издањима култне групе Металика и R'n'B диве Алише Киз.

Више од 500 музичких спотова из наше емисије можете слушати на нашем званичном YouTube каналу https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A. Наставите да нам пишете на имејл 3bojezvuka@rts.rs и пратите нас на друштвеним мрежама Facebook и Twitter "3BOJEZVUKA".

Водитељ емисије је глумац Бојан Перић, сценариста је Дејан Цукић, а редитељ Миодраг Коларић.

Уредница емисије је Јелена Влаховић.

број коментара 0 Пошаљи коментар